Verkkokaupoille – 25.8.20172017-11-09T14:23:01+02:00

2ndChain on verkkokauppiaan paras kumppani

Verkkokaupat ovat saavuttaneet 20 – 50 % kasvun myynnissä jopa muutamassa kuukaudessa!

Liity asiakkaaksi NYT!

Verkkokaupan menestys

2ndChainin avulla voit laajentaa verkkokaupan valikoimaa tarvelähtöisesti, nopeasti ja helposti. Palvelet asiakkaitasi paremmin ja lisäät myyntiäsi.

2ndChainin digitaalinen tuotekuvasto sisältää satojen valmistajien ja tukkureiden tuotevalikoiman.

Valmiit tuotetiedot verkkokauppaasi

  • Tuotteistamme ja rikastamme tuotetiedon siten, että se on käyttövalmis verkkomyyntiä ajatellen.

Aina ajantasainen tieto

  • 2ndChain järjestelmä päivittää automaattisesti tavarantoimittajien tuotesaldot, hinnat ja muut tuotetiedot verkkokauppaasi.

Kasvava tuotevalikoima

  • Valikoima kasvaa ja päivittyy jatkuvasti uusilla tuotteilla ja tuotemerkeillä.
Liity asiakkaaksi NYT!

Yhdellä sopimuksella yli 75.000 tuotetta ja 1.000 tuotemerkkiä!

Valikoimamme kasvaa ja laajenee jatkuvasti, kun palvelumme piiriin liittyy uusia valmistajia ja tukkureita. Kauttamme saat verkkokauppaasi vaivattomasti myyntiin kattavan valikoiman tuotteita eri tuoteryhmistä.

Tuoteryhmiämme mm.

| Koti | Keittiö | Retkeily | Urheilu | Vapaa-aika | Piha ja puutarha | Elektroniikka | Kauneus ja terveys | Ravitsemus | Sisustus |

2ndChain Product Rule Engine on verkkokauppiaan ainutlaatuinen automaatiotyökalu tuotevalintoihin ja hinnoitteluun.

  • Product Rule Enginen avulla automatisoit tuotevalinnan, hinnoittelun ja kohdistamisen verkkokauppasi tuotepuuhun. Työkalu, jota ilman et halua tehdä verkkokauppaa jatkossa.
  • Tuotetiedot siirtyvät automaattisesti verkkokauppaasi ja voit aloittaa tuotteiden myynnin saman tien.
  • Tuotetiedot, kuten saatavuus- ja hintatiedot, päivittyvät verkkokauppaasi jatkuvasti, joten valikoimasi on aina ajan tasalla.

Toimitukset suoraan asiakkaallesi

  1. Tilaukset 2ndChain -järjestelmässä olevasta tuotteesta ohjautuvat automaattisesti oikeaan lähetyspaikkaan.
  2. Sinun ei tarvitse huolehtia tuotteen tilaamisesta omaan varastoosi, sen pakkaamisesta tai lähettämisestä tilaajalle. Tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaallesi aivan kuten ne lähtisivät omasta varastostasi.
  3. Verkkokauppaasi päivittyy automaattisesti tieto, kun tilaus on lähetetty asiakkaallesi. Voit viestittää asiakkaalle tilauksen lähettämisestä normaaliin tapaan ja tilaus näyttää samalta kuin omasta varastostasi toimitettuna.

Kolme etua 2ndChain verkkokauppiaalle

 Etu 1.

2ndChain säästää aikaa ja vaivaa

Etu 2.

Voit kasvattaa valikoimaa ilman  varastoihin sitoutuvaa pääomariskiä

Etu 3.

Kasvatat myyntiäsi laajemmalla valikoimalla

Asiakkaamme ovat saavuttaneet jopa 20 – 50 % kasvun myynnissä  muutamassa kuukaudessa!

Näin se toimii!

1. Valitse tuotteet 

Tuotteet siirtyvät automaattisesti verkkokauppaasi.

2. Aloita  markkinointi

Kerro asiakkaillesi uusista tuotteista.

3. Asiakkaasi löytävät uudet tuotteet!

Ja saat uusia tilauksia!!

4. Tilaukset ohjautuvat 2ndChainiin…

Täysin automaattisesti

5. Tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaallesi

Joko yksittäin tai myyntierissä. 

6. Sinä voit keskittyä olennaiseen.

Asiakaspalveluun, markkinointiin ja valikoiman kehittämiseen. 

7. Nykyiset ja uudet asiakkaat ostavat enemmän!

Tyytyväiset asiakkaat ostavat uudelleen ja uudelleen. Ja enemmän ja enemmän. 

8. Verkkokauppasi myy päivä päivältä paremmin!

Verkkokauppasi liiketoiminta kehittyy uusien tuotteiden ja asiakkaiden avulla. 

9. Verkkokauppasi tuottaa entistä paremmin!

Parempi tuotto helpommin ja nopeammin! 

Mitä tämä maksaa verkkokaupalle?

0 € / kk

2ndChain on verkkokauppiaalle ilmainen. Meidän missiomme on auttaa verkkokauppiaita automatisoimaan toimintaansa. Teemme jatkuvasti töitä valikoimamme kasvattamiseksi tavarantoimittajien ja tukkureiden kanssa, jotta verkkokauppias voisi helposti laajentaa omaa tuotevalikoimaansa ja keskittyä tuottamaan lisäarvoa loppuasiakkailleen.  2ndChain liiketoiminta perustuu tavarantoimittajien kanssa sovittuihin palkkioihin.

Liity asiakkaaksi NYT!

Miten saan 2ndChainin käyttööni?

Helposti. 2ndChain on yhteensopiva markkinoiden yleisimpien verkkokauppaohjelmistojen kanssa, joten saat 2ndChainin käyttöösi vaivatta ja nopeasti, ilman hankalia erillisiä integraatioprojektia.

Täytä liittymislomake tästä, niin saat paluupostissa käyttäjätunnuksen palveluumme ja ohjeet verkkokauppasi kytkemiseksi palveluumme.

Mikäli et halua käyttää valmisliittymää, voit rakentaa liittymän rajapintaamme myös itse (REST API). Ole yhteydessä myyntiimme, niin kerromme tästä lisää.

Valmisliittymät saatavilla seuraaviin verkkokauppaohjelmistoihin:

Liity asiakkaaksi NYT!

Puuttuiko sinun verkkokauppaohjelmistosi listalta?

Mikäli et löytänyt käyttämääsi verkkokauppaohjelmistoa listalta, kannattaa silti tiedustella meiltä mahdollisuutta liittää verkkokauppasi palvelumme piiriin. Mikäli verkkokauppaohjelmiston vaihtaminen on sinulle ajankohtaista, niin siinä tapauksessa kannattaa varmistaa, että uusi ohjelmisto on 2ndChain -yhteensopiva.

Ohjelmistotoimittaja: Tuo uutta lisäarvoa asiakkaillesi ja liitä 2ndChain osaksi ratkaisuasi – se on helppoa!

Ole yhteydessä meihin, kerromme mielellämme kumppanuusohjelmastamme!

Usein kysyttyä

Näkeekö asiakkaani, että lähettäjänä on joku muu kuin minä?2017-04-19T14:16:33+03:00

Tilaukset lähetetään aina verkkokauppiaan nimissä. Lähettäjän nimenä näkyy verkkokauppias ja tilaukseen on liitetty verkkokauppiaan logolla varustettu lähete.

Mitä 2ndChainin käyttö maksaa?2017-04-19T14:18:26+03:00

2ndChain on verkkokauppiaalle ilmainen. Kauppiaana teet työtä valmistajien ja tukkureiden tuotteiden myymiseksi ja mielestämme on oikein, että sinulle ei tule tästä erillisiä kustannuksia. Me pyrimme tavarantoimittajien kanssa luomaan mahdollisimman hyvät puitteet, jotta voisit keskittyä lisäarvoa tuottavaan työhön. Palkkion työstäsi saat myyntikatteena myynnistäsi.

Ovatko tuotteiden hinnat kilpailukykyisiä?2017-04-19T14:22:34+03:00

Tuotteiden hinnat ovat tukkurin nettohintoja, eikä niihin ole lisätty mitään ylimääräistä. 2ndChainin mahdollistaessa tehokkaan toiminnan, voit hinnoitella tuotteet hyvin kilpailukykyisesti ja kilpailla tasaveroisesti kansainvälisten suurien verkkokauppojen kanssa.

2ndChainissa mukana olevat tavarantoimittajat tarjoavat usein myös erilaisia kampanjoita 2ndChain -kauppiaille. Kauppiaana pääset hyötymään siis entistä edullisimmista hankintahinnoista ja tekemään houkuttelevia tarjouksia asiakkaillesi!

Toimituskulut2017-04-19T14:24:15+03:00

Olemme neuvotelleet kauppiaiden puolesta rahdinkuljettajilta kilpailukykyiset rahtihinnat. Halutessasi tilaukset voidaan lähettää
myös omalla rahtisopimuksellasi, jolloin saat 2ndChainin lähetykset samalle rahtilaskulle omien lähetystesi kanssa.

Osa tuotteista toimitetaan asiakkaalle suoraan tavarantoimittajan varastosta ilman toimituskulua. Tuotteen rahtikulu on merkitty aina suoraan tuotteeseen.

Kuinka pitkät toimitusajat tuotteilla on?2017-04-04T20:36:07+03:00

Toimitusajat vaihtelevat tavarantoimittajittain, tyypillisesti toimitusaika on 1-4 arkipäivää. Mukana on myös ulkomaisia tavarantoimittajia, joiden lähetykset kuluttajille kestävät luonnollisesti hieman kauemmin kuin kotimaisten toimittajien. Toimitusaika on siis tuotekohtainen ja se on ilmoitettu jokaisen tuotteen kohdalla erikseen.

Kuinka valitsen 2ndChainista tuotteet, joita haluan myydä?2017-04-04T20:35:00+03:00

2ndChain-järjestelmä sisältää erillisen tuotevalintatyökalun, jolla voit itse valita kerralla kokonaisia tuoteryhmiä myyntiin verkkokaup-
paasi ja määrittelet, mihin tuoteryhmään tuotteet viedään verkkokaupassasi. Kun valitsemaasi tuoteryhmään tulee uusia tuotteita,
niin myös nämä tuotteet siirtyvät automaattisesti verkkokauppaasi myyntiin. Sinun ei tarvitse huolehtia, kuka toimii tuotteiden
toimittajana tai mistä tuotteet toimitetaan.

Halutessasi voit valita myös yksittäisiä tuotteita myyntiin tai voit myös poissulkea tuotteita tuoteryhmistä, esimerkiksi tuotemerkin tai tavarantoimittajan perusteella.

Miksi valikoiman kasvattaminen suoratoimitusmallilla kannattaa?2017-04-04T20:32:38+03:00

Verkkokaupan kilpailukyky perustuu laajaan valikoimaan ja kilpailukykyiseen hintatasoon. Tämä on todistettu lukuisissa kuluttajatutkimuksissa sekä käytännön esimerkein. Voikin sanoa, että lähes kaikki menestyvät, nopeasti kasvavat verkkokaupat kasvattavat jatkuvasti valikoimaansa hyödyntäen suoratoimitusmahdollisuutta suoraan valmistajan varastosta. Tällöin valikoimaa voidaan kasvattaa riskittömästi kasvattamatta varastoon sidottua pääomaa.

Haluatko lisätietoja?

 

Lähetä yhteydenottopyyntö oheiselle lomakkeella, otamme yhteyttä vuorokauden kuluessa.