Verkkokaupoille2017-08-22T15:39:02+03:00

2ndChain on kasvavan verkkokauppiaan paras kumppani!

Verkkokaupat ovat saavuttaneet 20 – 50 % kasvun myynnissä jopa muutamassa kuukaudessa!

Verkkokaupan menestys

Kaikki menestys syntyy asiakkaista. Kun verkkokaupan taustaprosessit ovat kunnossa ja automatisoitu, jää enemmän aikaa keskittyä asiakkaita palveleviin tehtäviin kuten valikoimahallintaan, markkinointiin ja asiakaskokemuksen parantamiseen. 2ndChainin avulla voit laajentaa verkkokaupan valikoimaa tarvelähtöisesti, nopeasti ja helposti. Palvelet asiakkaitasi paremmin ja lisäät myyntiäsi.

Mikä on 2ndChain?

2ndChainin digitaalinen tuotekuvasto sisältää satojen valmistajien ja tukkureiden tuotevalikoiman.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä sekä kotimaisten että ulkomaisten tavarantoimittajien ja tukkureiden kanssa. Yhdellä sopimuksella saat kymmenittäin uusi tuotemerkkejä ja sadoittain uusia tuotteita valikoimaasi.

 1. Valmiit tuotetiedot verkkokauppaasi
  • Tuotteistamme ja rikastamme tuotetiedon siten, että se on käyttövalmis verkkomyyntiä ajatellen.
 2. Aina ajantasainen tieto
  • 2ndChain järjestelmä päivittää jatkuvasti tavarantoimittajien tuotesaldoja, hintoja ja muita tuotetietoja.
 3. Kasvava tuotevalikoima
  • Valikoima kasvaa ja päivittyy jatkuvasti uusilla tuotteilla ja tuotemerkeillä.

2ndChain Product Rule Engine on verkkokauppiaan ainutlaatuinen automaatiotyökalu tuotevalintaan ja hinnoitteluun.

Valitse tuotekuvastosta verkkokauppaasi parhaiten soveltuvat tuotteet ja aloita myynti.

Tuotekuvastomme on erittäin suuri, mutta palvelee sinua automaattisesti. Kun uusia tuotteita tulee jatkuvasti kuvastoomme, ne siirtyvät automaattisesti myös verkkokauppaasi myyntiin. Valitsemasi tuoteryhmät päivittyvät uusien tuotteiden osalta hintoineen automaattisesti. Sinun ei tarvitse validoida ja tarkistaa uusia tuotteita, myynti alkaa saman tien. Laajempi valikoima kasvattaa kauppaasi.

 1. Product Rule Engine –ainutlaatuinen tuotevalintatyökalu
  • Tämän avulla automatisoit tuotevalinnan, hinnoittelun ja kohdistamisen verkkokauppasi tuotepuuhun. Työkalu, jota ilman et voi olla kokeiltuasi.
 2. Automatisoidut tuotetiedot
  • Tuotetiedot siirtyvät automaattisesti verkkokauppaasi ja voit aloittaa tuotteiden myynnin saman tien.
 3. Saatavuus- ja hintatiedot aina ajan tasalla
  • Tuotetiedot, kuten saatavuus- ja hintatiedot, päivittyvät verkkokauppaasi jatkuvasti, joten valikoimasi on aina ajan tasalla.

Toimitukset suoraan asiakkaallesi

 1. Automatisoitu tilausprosessi
  • Kun saat tilauksen 2ndChain -järjestelmästä lisätystä tuotteesta, tilaus ohjautuu automaattisesti 2ndChainiin.
 2. Toimitus suoraan asiakkaille – verkkokauppasi nimissä
  • Sinun ei tarvitse huolehtia tuotteen tilaamisesta omaan varastoon, pakkaamisesta tai lähettämisestä.
 3. Automatisoitu toimitusprosessi
  • Verkkokauppaasi päivittyy automaattisesti tieto, kun tilaus on lähetetty asiakkaallesi. Voit viestittää asiakkaalle tilauksen lähettämisestä normaaliin tapaan. (tilaus näyttää kuin omasta varastosta toimitettuna)

Miksi 2ndChain?

Säästät merkittävästi aikaa ja vaivaa

 1. Tuotevalikoiman päivittäminen on helppoa ja nopeaa
 2. Toimitusmyynnissä olevien tuotteiden saatavuus- ja hintatiedot päivittyvät automaattisesti
 3. Valmiit järjestelmäintegraatiot
 4. Yhdellä sopimuksella jopa satojen valmistajien ja tuhansien tuotteiden valikoima
 5. Tuote- ja hintatiedot siirtyvät ja päivittyvät automaattisesti
 6. Tilaus-toimitusprosessi on täysin automatisoitu
 7. Ei varaston hallintaa ja sinne sitoutuvaa pääomaa

Kasvatat valikoimaa riskittömästi

Myynnin ja valikoiman kasvaessa varastoon sitoutuu yhä enemmän rahaa. Volyymien kasvu nostaa myös henkilöstö- ja tilakustannuksia, jotka joustavat huonosti alaspäin.

2ndChain mahdollistaa valikoiman kasvattamisen ilman varastoriskiä tai logistiikkaan tehtäviä investointeja:

 • Ei varastoon sitoutunutta pääomaa

 • Ei vaaraa hävikistä tai varaston arvon alentumisesta

 • Ei varastohenkilöstö-, pakkausmateriaali- tai tilakustannuksia

 • Ei ostorahteja

 • Ei myyntieriä, jotka kasvattavat varastoa huomaamatta

Myyntisi kasvaa

Parasta verkkokaupassa on se, että se voi kasvaa nopeasti. 2ndChain auttaa onnistumaan tässä. Saat lisämyyntiä kasvaneesta valikoimastasi ja myös nykyisen valikoimasi menekki kasvaa, kun sivuillesi tulee entistä enemmän uusia kävijöitä. Asiakkaamme ovat saavuttaneet 20 – 50 % kasvun myynnissä jopa muutamassa kuukaudessa!

Näin kasvatat myyntiäsi:

 1. Myyt ja markkinoit uusia tuotteita vanhoille asiakkaille: hyödynnä markkinointirekisteriäsi.
 2. Uusi laajentunut valikoima tuo enemmän kävijöitä sivuillesi (mm. parempi hakukonelöydettävyys, linkitykset ja suositukset). Uudet kävijät ostavat myös nykyistä valikoimaasi.
 3. Asiakasrekisterisi kasvaa entistä nopeammin, saat uusintaostoja sekä uudesta että nykyisestä valikoimastasi.

Mitä 2ndChain maksaa?

0 € / kk

2ndChain on verkkokauppiaalle ilmainen. Me autamme yhdessä tavarantoimittajien kanssa luomaan automatisoidun ja helppokäyttöisen verkkokauppajärjestelmän, jotta voisit keskittyä asiakkaillesi lisäarvoa tuottavaan työhön. Palkkion työstäsi saat omana myyntikatteena myynnistäsi kuten tälläkin hetkellä.

Miten saan 2ndChainin käyttööni?

2ndChain on yhteensopiva markkinoiden yleisimpien verkkokauppaohjelmistojen kanssa, joten saat 2ndChainin käyttöösi helposti ja nopeasti, ilman erillistä integraatioprojektia. Jotkin verkkokauppaohjelmistot sisältävät 2ndChain-liittymän valmiiksi, joihinkin sen toimittaa ulkopuolinen kumppani. Täytä liittymislomake tästä, niin saat paluupostissa käyttäjätunnuksen palveluumme ja ohjeet verkkokauppasi kytkemiseksi palveluumme.

Mikäli et halua käyttää valmisliittymää, voit rakentaa liittymän rajapintaamme itse (REST API). Ole yhteydessä myyntiimme, niin kerromme tästä lisää.

Valmisliittymät saatavilla seuraaviin verkkokauppaohjelmistoihin:

Puuttuiko sinun verkkokauppaohjelmistosi listalta?

Mikäli et löytänyt käyttämääsi verkkokauppaohjelmistoa listalta, kannattaa silti tiedustella meiltä mahdollisuutta liittää verkkokauppasi palvelumme piiriin. Mikäli verkkokauppaohjelmiston vaihtaminen on sinulle ajankohtaista, niin siinä tapauksessa kannattaa varmistaa, että uusi ohjelmisto on 2ndChain -yhteensopiva.

Ohjelmistotoimittaja: oletko kiinnostunut rakentamaan liittymän palveluumme?

Ole yhteydessä meihin, kerromme mielellämme kumppanuusohjelmastamme!

Yli 75.000 tuotetta ja 1.000 tuotemerkkiä

Valikoimamme kasvaa ja laajenee jatkuvasti, kun palvelumme piiriin liittyy uusia valmistajia ja tukkureita. Kauttamme saat verkkokauppaasi vaivattomasti myyntiin kattavan valikoiman tuotteita eri tuoteryhmistä.

Tuoteryhmiämme mm.

| Koti | Keittiö | Retkeily | Urheilu | Vapaa-aika | Piha ja puutarha | Elektroniikka | Kauneus ja terveys | Ravitsemus | Sisustus |

Usein kysyttyä

Näkeekö asiakkaani, että lähettäjänä on joku muu kuin minä?2017-04-19T14:16:33+03:00

Tilaukset lähetetään aina verkkokauppiaan nimissä. Lähettäjän nimenä näkyy verkkokauppias ja tilaukseen on liitetty verkkokauppiaan logolla varustettu lähete.

Mitä 2ndChainin käyttö maksaa?2017-04-19T14:18:26+03:00

2ndChain on verkkokauppiaalle ilmainen. Kauppiaana teet työtä valmistajien ja tukkureiden tuotteiden myymiseksi ja mielestämme on oikein, että sinulle ei tule tästä erillisiä kustannuksia. Me pyrimme tavarantoimittajien kanssa luomaan mahdollisimman hyvät puitteet, jotta voisit keskittyä lisäarvoa tuottavaan työhön. Palkkion työstäsi saat myyntikatteena myynnistäsi.

Ovatko tuotteiden hinnat kilpailukykyisiä?2017-04-19T14:22:34+03:00

Tuotteiden hinnat ovat tukkurin nettohintoja, eikä niihin ole lisätty mitään ylimääräistä. 2ndChainin mahdollistaessa tehokkaan toiminnan, voit hinnoitella tuotteet hyvin kilpailukykyisesti ja kilpailla tasaveroisesti kansainvälisten suurien verkkokauppojen kanssa.

2ndChainissa mukana olevat tavarantoimittajat tarjoavat usein myös erilaisia kampanjoita 2ndChain -kauppiaille. Kauppiaana pääset hyötymään siis entistä edullisimmista hankintahinnoista ja tekemään houkuttelevia tarjouksia asiakkaillesi!

Toimituskulut2017-04-19T14:24:15+03:00

Olemme neuvotelleet kauppiaiden puolesta rahdinkuljettajilta kilpailukykyiset rahtihinnat. Halutessasi tilaukset voidaan lähettää
myös omalla rahtisopimuksellasi, jolloin saat 2ndChainin lähetykset samalle rahtilaskulle omien lähetystesi kanssa.

Osa tuotteista toimitetaan asiakkaalle suoraan tavarantoimittajan varastosta ilman toimituskulua. Tuotteen rahtikulu on merkitty aina suoraan tuotteeseen.

Kuinka pitkät toimitusajat tuotteilla on?2017-04-04T20:36:07+03:00

Toimitusajat vaihtelevat tavarantoimittajittain, tyypillisesti toimitusaika on 1-4 arkipäivää. Mukana on myös ulkomaisia tavarantoimittajia, joiden lähetykset kuluttajille kestävät luonnollisesti hieman kauemmin kuin kotimaisten toimittajien. Toimitusaika on siis tuotekohtainen ja se on ilmoitettu jokaisen tuotteen kohdalla erikseen.

Kuinka valitsen 2ndChainista tuotteet, joita haluan myydä?2017-04-04T20:35:00+03:00

2ndChain-järjestelmä sisältää erillisen tuotevalintatyökalun, jolla voit itse valita kerralla kokonaisia tuoteryhmiä myyntiin verkkokaup-
paasi ja määrittelet, mihin tuoteryhmään tuotteet viedään verkkokaupassasi. Kun valitsemaasi tuoteryhmään tulee uusia tuotteita,
niin myös nämä tuotteet siirtyvät automaattisesti verkkokauppaasi myyntiin. Sinun ei tarvitse huolehtia, kuka toimii tuotteiden
toimittajana tai mistä tuotteet toimitetaan.

Halutessasi voit valita myös yksittäisiä tuotteita myyntiin tai voit myös poissulkea tuotteita tuoteryhmistä, esimerkiksi tuotemerkin tai tavarantoimittajan perusteella.

Miksi valikoiman kasvattaminen suoratoimitusmallilla kannattaa?2017-04-04T20:32:38+03:00

Verkkokaupan kilpailukyky perustuu laajaan valikoimaan ja kilpailukykyiseen hintatasoon. Tämä on todistettu lukuisissa kuluttajatutkimuksissa sekä käytännön esimerkein. Voikin sanoa, että lähes kaikki menestyvät, nopeasti kasvavat verkkokaupat kasvattavat jatkuvasti valikoimaansa hyödyntäen suoratoimitusmahdollisuutta suoraan valmistajan varastosta. Tällöin valikoimaa voidaan kasvattaa riskittömästi kasvattamatta varastoon sidottua pääomaa.

Näin kasvatat myyntiäsi helposti ja nopeasti

1. Valitse tuotteet 

Tuotteet siirtyvät automaattisesti verkkokauppaasi.

2. Aloita  markkinointi

Kerro asiakkaillesi uusista tuotteista.

3. Asiakkaasi innostuvat uusista tuotteista!

Ja saat uusia tilauksia!!

4. Tilaukset ohjautuvat 2ndChainiin…

Täysin automaattisesti

5. Tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaallesi

Joko yksittäin tai myyntierissä. 

6. Sinä voit keskittyä olennaiseen.

Asiakaspalveluun, markkinointiin ja valikoiman kehittämiseen. 

7. Nykyiset ja uudet asiakkaat ostavat enemmän!

Tyytyväiset asiakkaat ostavat uudelleen ja uudelleen. Ja enemmän ja enemmän. 

8. Verkkokauppasi myy päivä päivältä paremmin!

Verkkokauppasi liiketoiminta kehittyy uusien tuotteiden ja asiakkaiden avulla. 

9. Verkkokauppasi tuottaa entistä paremmin!

Parempi tuotto helpommin ja nopeammin! 

Haluatko lisätietoja?

 

Lähetä yhteydenottopyyntö oheiselle lomakkeella, otamme yhteyttä vuorokauden kuluessa.