Tarinamme – mistä kaikki alkoi

Aluksi oli verkkokauppiaat…

2ndChainin perustajat – Jussi, Tero ja Tony olivat verkkokauppiaita. He saivat kaupan kasvamaan lyhyessä ajassa yli miljoonan euron vuosimyyntiin yksinkertaisella reseptillä: tunnista asiakkaan tarve ja markkinoi tarpeeseen täsmällisesti sopivia muita tuotteita. Koska asiakastarpeita tunnistettiin paljon, lisätuotteiden tarve oli jatkuva. Hyödyntämällä sähköisiä työkaluja, voitiin suuresta määrästä tuotteita löytää aina asiakkaalle lisäostettavaa. Haasteena oli, mistä löytää lisätuotteita, miten ne saadaan tuotteistettua verkkokauppaan myytäväksi ja miten tuotteiden logistiikka kuluttajalle järjestettäisiin. Ymmärrettiin, että tämä pitäisi voida automatisoida, koska itse tehtynä se kuluttaisi valtaosan yrityksen resursseista.

2ndChain sai alkunsa.

2ndChain yhdistää valmistajat ja tukkurit verkkokaupan ekosysteemiin: tuhansien kauppiaiden hallinnoimiin online-markkinapaikkoihin. Mahdollistamme tuotteiden myymisen lukuisilla erilaisilla verkon kauppapaikoilla tehokkaasti, aivan kuin ne olisivat yhtä ja samaa kauppapaikkaa. Olemme matkan varrella vahvistaneet tiimiämme alan johtavilla osaajilla ja mukaan on tullut eri aloilla pätevöityneitä liike-elämän vaikuttajia. Olemme rakentaneet yhteistyöverkoston, joka mahdollistaa meidän kasvattaa jälleenmyyntiverkostoamme nopeasti Suomessa ja ulkomailla.

Toivomme, että jatkossa sinäkin olet osa tarinaamme.

2ndChain -Tiimin esittely

Jussi Huovinen
Toimitusjohtaja, perustajaosakas

Verkkokauppa-alan moniosaaja, jolla on monipuolinen kokemus verkkokaupasta sekä alan ekosysteemeistä ja tietojärjestelmistä 1990-luvulta lähtien.

Mikko Toivonen,
myyntipäällikkö

Laaja-alaisen, kansainvälisen liiketoiminnan kokemuksen omaava ammattilainen tukee verkkokauppiaiden ja tavarantoimittajien menestystä 2ndChainissa.

Henrik Hjelm
Yhteyspäällikkö

Laadukkaan tuotetiedon takana on vaativa tuotetietotiimimme, jonka toiminnasta Henrik vastaa.

Henri Hellsten
Solution Architect, programmer

2ndChain -järjestelmän arkkitehtuurista vastaava ohjelmoija.

Marcus Ahlfors
CTO

Marcus on laaja-alainen tietojärjestelmien osaaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativien tietojärjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta.

Marko Toivari
Hallituksen puheenjohtaja

Mittava kokemus logistiikasta alan näköalapaikoilla. Jakeluyhtiö Suomi Oy:n toimitusjohtaja.

Pasi Ilola
Hallituksen jäsen

Kokenut sähköisen liiketoiminnan ammattilainen on toiminut johtotehtävissä lukuisissa kansainvälisesti menestyneissä yrityksissä.

Santtu Jokela
Hallituksen jäsen

Kokenut logistiikan ammattilainen, Warasto Finland Oy:n toimitusjohtaja.

Janne Pihkala
Hallituksen jäsen

Kokemus sähköisen liiketoiminnan vaativista asiantuntijatehtävistä, Investment Manager at Takoa Invest.