2ndChainin avulla tuotteesi verkon kauppapaikoille koti- ja ulkomailla.

Mikä on 2ndChain?

Oikotie satoihin verkkokauppoihin

2ndChain tarjoaa valmistajalle ja tukkurille oikotien satoihin verkkokauppoihin koti- ja ulkomailla. Tuotetiedot päivittyvät 2ndChain järjestelmästä reaaliaikaisesti verkkokauppoihin ja tilaukset eri kauppapaikoista kerääntyvät yhteen myyntitilaukselle. Tilaukset toimitetaan parhaiten soveltuvalla tavalla, joko perinteiseen tapaan tukkutoimituksina logistiikkakeskukseen tai suoratoimituksena loppuasiakkaalle.

Kontrolli säilyy sinulla

2ndChain –järjestelmää käyttävät erikokoiset verkkokauppiaat erikoiskaupoista laajoihin verkkotavarataloihin. Verkkokauppojen markkinointiaktiviteettien ansiosta tuotteesi tavoittavatkin tehokkaasti erilaiset kohderyhmät.

Järjestelmämme tarjoaa tavarantoimittajalle työkalun kontrolloida itse omaa jälleenmyyntiverkostoaan. Näin varmistat, että kauppapaikkojen toimintatavat ja asiakaskunta vastaavat tuotteillesi asettamia myyntivaatimuksia.

Järjestelmämme on integroitu markkinoiden yleisimpien verkkokauppaohjelmistojen kanssa:

Tuotetiedot päivittyvät reaaliaikaisesti

2ndChain on aina reaaliaikaisesti yhteydessä verkkokauppoihin, jolloin rikastetut tuotetiedot sekä saldo- ja hintatiedot päivittyvät automaattisesti kauppiaiden järjestelmään. Uutuustuotteet ovat nopeasti asiakkaidesi saatavilla ja kampanjoiden lanseeraaminen on helppoa ja nopeaa.

Toimitukset, kuten haluat

Tavoitteemme on tarjota mahdollisimman tehokas logistinen prosessi varastostasi loppuasiakkaalle. Sovimme yhdessä tuotteiden toimitustavasta: haluatko toimia perinteisen tukkurin tapaan ja toimittaa tuotteet myyntierissä logistiikkakeskukseen, vai soveltuuko sinulle suoratoimitukset suoraan loppuasiakkaalle.

Mukaan tavarantoimittajaksi

Me toivotamme kaikenkokoiset valmistajat ja tukkurit tervetulleiksi liittymään toimittajaverkostoomme. Teemme aloittamisen sinulle helpoksi: jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun.

Jätä yhteystietosi, olemme yhteydessä