Juoksijalle tarkoitettu juoksuliivi polkujuoksuun tai maratonharjoitteluun.

Liivi on suunniteltu ultrakevyeksi ja se kuivuu suorituksen jälkeen nopeasti. Liivin etupuolella on kaksi joustavaa taskua mukana tuleville pehmeille 0,5 litran Quick Stow™ -juomapulloille.

Ultra™ Pro Vest -juoksuliiviä on helppo muokata omaan käyttöön sopivaksi. Jos juostessaan tarvitsee sekä vettä että urheilujuomaa, voi pullot täyttää eri juomilla. Jos taas tarve on suuremmalle määrälle vettä voi mukaan ottaa esimerkiksi lisävarusteena myytävän CamelBak Crux 1,5 l -juomasäiliön, joka istuu hyvin selkäpuolella olevaan isoon varustetaskuun. Lisäksi Ultra™ Pro Vest -liivissä on selkäpuolella toinen isompi tasku varusteille ja edessä sekä sivuilla taskuja esimerkiksi kännykälle, geeleille, patukoille ja ensiaputarvikkeille.

Ultra™ Pro Vest -juoksuliivissä on myös integroitu pilli, joka on erinomainen turvaväline ja useiden polkujuoksukisojen pakollinen varuste. Liivissä on etupuolella kaksi remmiä, joista alempi on elastista materiaalia. Molempien remmien korkeutta voi helposti säätää. Liivin kehoa vasten oleva materiaali on pehmeää ja napakkaa 3D-verkkoa ja liivissä on useita heijastavia yksityiskohtia.

Liiviä on saatavilla kolme eri kokoa rinnanympäryksen mukaan. Ultra™ Pro Vestin tilavuus on 4,5 litraa ja mukana tulevien Quick Stow™ -juomapullojen yhteistilavuus on litra. Liivin paino ilman pulloja on 180 g. Liiviä on saatavilla limen värisenä ja mustana.  Ultra™ Pro Vest -juoksuliiviä voi tuunata hankkimalla lisävarusteiksi esimerkiksi eristetyt tai kovat juomapullot, jatkopillin juomapulloon tai eristetyn letkun juomasäiliöön.

Nämä ja muut CamelBak-tuotteet 2ndChain-kauppiaille toimittaa Vandernet Oy.